Udruga za oboljele od mijalgičkog encefalomijelitisa, disautonomije i fibromialgije

Odredbe i uvjeti

Posljednje ažurirano: 2022-01-01

1 . Uvod

Dobrodošli u Udrugu za oboljele od mijalgičkog encefalomijelitisa, disautonomije i fibromialgije (“Tvrtka”, “mi”, “naši”, “nas”)!

Ove Uvjete pružanja usluge (“Uvjeti”, “Uvjeti pružanja usluge” ) provodi Udruga za oboljele od mijalgičkog encefalomijelitisa, disautonomije i fibromialgije.

Naša Pravila o privatnosti također reguliraju vašu upotrebu naše usluge i objašnjavaju kako prikupljamo, štitimo i otkrivamo informacije koje proizlaze iz vaše upotrebe naših web stranica.

Vaš ugovor s nama uključuje ove Uvjete i našu politiku privatnosti (“Ugovori”). Potvrđujete da ste pročitali i razumjeli Ugovore, te se slažete s njima.

Ako se ne slažete (ili se ne možete pridržavati) Ugovora, tada ne možete koristiti Uslugu, ali molimo vas da nas obavijestite e-poštom na meifibromialgija@gmail.com kako bismo pokušali pronaći rješenje. Ovi se Uvjeti primjenjuju na sve posjetitelje, korisnike i druge koji žele pristupiti ili koristiti Uslugu.

2 . Komunikacije

Korištenjem naše usluge pristajete na pretplatu na biltene, marketinške ili promotivne materijale i druge informacije koje možemo poslati. Međutim, možete se odbiti od primanja bilo koje ili svih ovih komunikacija od nas slijedeći vezu za odjavu ili slanjem e-pošte na meifibromialgija@gmail.com .

3 . Natjecanja, nagradne igre i promocije

Svi natječaji, nagradne igre ili druge promocije (zajedno, “Promocije”) koje su dostupne putem usluge mogu se regulirati pravilima koja su odvojena od ovih Uvjeta pružanja usluge. Ako sudjelujete u bilo kojoj promociji, molimo pregledajte primjenjiva pravila kao i naša Pravila privatnosti. Ako su pravila za promociju u suprotnosti s ovim Uvjetima pružanja usluge, primjenjivat će se pravila promocije.

4 . Sadržaj

Naša usluga vam omogućuje postavljanje, povezivanje, pohranu, dijeljenje i na drugi način stavljanje na raspolaganje određenih informacija, teksta, grafike, videozapisa ili drugog materijala (“Sadržaj”). Odgovorni ste za sadržaj koji objavljujete na ili putem usluge, uključujući njegovu zakonitost, pouzdanost i prikladnost.

Objavljivanjem Sadržaja na ili putem usluge, izjavljujete i jamčite da: (i) Sadržaj je vaš (vi posjedujete) i/ili imate pravo na korištenje i pravo da nam dodijelite prava i licencu kako je navedeno u ovim Uvjetima , i (ii) da objavljivanje vašeg sadržaja na ili putem usluge ne krši prava na privatnost, prava javnosti, autorska prava, ugovorna prava ili bilo koja druga prava bilo koje osobe ili subjekta. Zadržavamo pravo ukinuti račun bilo kome za koje se utvrdi da krši autorska prava.

Zadržavate sva svoja prava na bilo koji sadržaj koji pošaljete, objavite ili prikažete na ili putem usluge i odgovorni ste za zaštitu tih prava. Ne preuzimamo nikakvu odgovornost i ne preuzimamo nikakvu odgovornost za sadržaj koji vi ili bilo koja treća strana objavite na ili putem usluge. Međutim, objavljivanjem Sadržaja pomoću Usluge dajete nam pravo i licencu za korištenje, modificiranje, javnu izvedbu, javno prikazivanje, reprodukciju i distribuciju takvog Sadržaja na i putem Usluge. Slažete se da ova licenca uključuje pravo da vaš Sadržaj učinimo dostupnim drugim korisnicima Usluge, koji također mogu koristiti vaš Sadržaj u skladu s ovim Uvjetima.

Udruga za oboljele od mijalgi č kog encefalomijelitisa, disautonomije i fibromialgije ima pravo, ali ne i obvezu nadzirati i uređivati sav Sadržaj koji pružaju korisnici.

Osim toga, Sadržaj koji se nalazi na ovoj usluzi ili putem nje vlasništvo je Udruge za oboljele od mijalgi č kog encefalomijelitisa, disautonomije i fibromialgije ili se koristi uz dopuštenje. Ne smijete distribuirati, mijenjati, prenositi, ponovno koristiti, preuzimati, ponovno postavljati, kopirati ili koristiti navedeni Sadržaj, bilo u cijelosti ili djelomično, u komercijalne svrhe ili za osobnu korist, bez našeg prethodnog pismenog dopuštenja.

5 . Zabranjene upotrebe

Uslugu možete koristiti samo u zakonite svrhe iu skladu s Uvjetima. Slažete se da nećete koristiti uslugu:

0.1. Na bilo koji način koji krši bilo koji primjenjiv nacionalni ili međunarodni zakon ili propis.

0.2. U svrhu iskorištavanja, nanošenja štete ili pokušaja iskorištavanja ili štete maloljetnicima na bilo koji način izlažući ih neprikladnom sadržaju ili na drugi način.

0.3. Za prijenos ili naručivanje slanja bilo kakvog reklamnog ili promotivnog materijala, uključujući bilo koju “neželenu poštu”, “lančano pismo”, “spam” ili bilo koje drugo slično traženje.

0.4. Za lažno predstavljanje ili pokušaj lažnog predstavljanja tvrtke, zaposlenika tvrtke, drugog korisnika ili bilo koje druge osobe ili subjekta.

0.5. Na bilo koji način koji krši prava drugih, ili je na bilo koji način nezakonit, prijeteći, lažan ili štetan, ili u vezi s bilo kojom nezakonitom, nezakonitom, prijevarnom ili štetnom svrhom ili aktivnošću.

0.6. Sudjelovati u bilo kojem drugom ponašanju koje ograničava ili inhibira nečiju upotrebu ili uživanje u Uslugama, ili koje, kako to mi odredimo, može naštetiti ili uvrijediti Tvrtku ili korisnike usluge ili ih izložiti odgovornosti.

Osim toga, suglasni ste da nećete:

0.1. Koristite Uslugu na bilo koji način koji bi mogao onemogućiti, preopteretiti, oštetiti ili narušiti Uslugu ili ometati korištenje Usluge bilo koje druge strane, uključujući njihovu sposobnost sudjelovanja u aktivnostima u stvarnom vremenu putem Usluge.

0.2. Koristite bilo koji robot, pauk ili drugi automatski uređaj, proces ili sredstvo za pristup Usluzi u bilo koju svrhu, uključujući praćenje ili kopiranje bilo kojeg materijala na Usluzi.

0.3. Koristite bilo koji ručni postupak za praćenje ili kopiranje bilo kojeg materijala na usluzi ili u bilo koju drugu neovlaštenu svrhu bez našeg prethodnog pisanog pristanka.

0.4. Koristite bilo koji uređaj, softver ili rutinu koji ometa pravilan rad Usluge.

0.5. Uvedite sve viruse, trojanske konje, crve, logičke bombe ili drugi materijal koji je zlonamjeran ili tehnološki štetan.

0.6. Pokušaj neovlaštenog pristupa, ometanje, oštećenje ili ometanje bilo kojeg dijela Usluge, poslužitelja na kojem je Usluga pohranjena ili bilo kojeg poslužitelja, računala ili baze podataka povezanih s Uslugom.

0.7. Napad na uslugu putem napada uskraćivanja usluge ili distribuiranog napada uskraćivanja usluge.

0.8. Poduzmite sve radnje koje mogu oštetiti ili krivotvoriti ocjenu tvrtke.

0.9. U suprotnom pokušajte ometati pravilan rad Usluge.

6 . Analitika

Možemo koristiti pružatelje usluga treće strane za praćenje i analizu korištenja naše usluge.

7 . Maloljetnici ne koriste

Usluga je namijenjena samo za pristup i korištenje od strane pojedinaca koji imaju najmanje osamnaest (18) godina. Pristupanjem ili korištenjem Usluge, jamčite i izjavljujete da imate najmanje osamnaest (18) godina i da imate puno ovlaštenje, pravo i sposobnost da sklopite ovaj ugovor i da se pridržavate svih odredbi i uvjeta Uvjeta. Ako nemate najmanje osamnaest (18) godina, zabranjen vam je pristup i korištenje Usluge.

8 . Intelektualno vlasništvo

Usluga i njezin izvorni sadržaj (osim Sadržaja koji pružaju korisnici), značajke i funkcionalnost su i ostat će isključivo vlasništvo Udruge za oboljele od mijalgi č kog encefalomijelitisa, disautonomije i fibromialgije i njenih davatelja licence. Usluga je zaštićena autorskim pravima, zaštitnim znakovima i drugim zakonima u zemlji i stranim zemljama. Naši se zaštitni znakovi ne smiju koristiti u vezi s bilo kojim proizvodom ili uslugom bez prethodnog pisanog pristanka Udruge za oboljele od mijalgi č kog encefalomijelitisa, disautonomije i fibromialgije .

9 . Politika autorskih prava

Poštujemo prava intelektualnog vlasništva drugih. Naša je politika odgovoriti na svaku tvrdnju da Sadržaj objavljen na Usluzi krši autorska prava ili druga prava intelektualnog vlasništva (“Kršenje”) bilo koje osobe ili subjekta.

Ako ste vlasnik autorskih prava, ili ste ovlašteni u njegovo ime, i smatrate da je djelo zaštićeno autorskim pravima kopirano na način koji predstavlja kršenje autorskih prava, podnesite svoj zahtjev putem e-pošte na meifibromialgija@gmail.com , s naslovom: “Kršenje autorskih prava” i uključite u svoj zahtjev detaljan opis navodnog kršenja kao što je navedeno u nastavku, pod “DMCA obavijest i postupak za tužbe o kršenju autorskih prava”

Možda ćete biti odgovorni za štetu (uključujući troškove i odvjetničke naknade) zbog lažnog predstavljanja ili lažnih tvrdnji o kršenju bilo kojeg Sadržaja pronađenog na i/ili putem usluge na vašim autorskim pravima.

10 . DMCA obavijest i postupak za tužbe zbog kršenja autorskih prava

Možete poslati obavijest u skladu sa Zakonom o autorskim pravima u digitalnom tisućljeću (DMCA) tako da našem Agentu za autorska prava u pisanom obliku date sljedeće informacije (pogledajte 17 USC 512(c)(3) za dodatne pojedinosti):

0.1. elektronički ili fizički potpis osobe ovlaštene da djeluje u ime vlasnika autorskog interesa;

0.2. opis djela zaštićenog autorskim pravima za koje tvrdite da su prekršena, uključujući URL (tj. adresu web-stranice) lokacije na kojoj postoji djelo zaštićeno autorskim pravima ili kopiju djela zaštićenog autorskim pravima;

0.3. identifikaciju URL-a ili druge specifične lokacije na usluzi na kojoj se nalazi materijal za koji tvrdite da krši prava;

0.4. vašu adresu, broj telefona i adresu e-pošte;

0.5. vašu izjavu da u dobroj vjeri vjerujete da sporno korištenje nije ovlašteno od strane vlasnika autorskih prava, njegovog zastupnika ili zakona;

0.6. Vašu izjavu, koju ste dali pod prijetnjom kazne za krivokletstvo, da su gore navedene informacije u Vašoj obavijesti točne i da ste vlasnik autorskih prava ili ste ovlašteni djelovati u ime vlasnika autorskih prava.

Možete kontaktirati našeg agenta za autorska prava putem e-pošte na meifibromialgija@gmail.com .

11 . Izvještavanje o greškama i povratne informacije

Možete nam izravno na meifibromialgija@gmail.com ili putem web-mjesta i alata trećih strana dostaviti informacije i povratne informacije u vezi s pogreškama, prijedlozima za poboljšanja, idejama, problemima, pritužbama i drugim pitanjima u vezi s našom Uslugom (“Povratne informacije”). Prihvaćate i suglasni ste da: (i) nećete zadržati, stjecati ili tvrditi bilo koje pravo intelektualnog vlasništva ili drugo pravo, vlasništvo ili interes u ili na Povratne informacije; (ii) Tvrtka može imati razvojne ideje slične Povratnim informacijama; (iii) Povratne informacije ne sadrže povjerljive informacije ili vlasničke informacije od vas ili bilo koje treće strane; i (iv) Tvrtka nema nikakvu obvezu povjerljivosti u pogledu Povratnih informacija. U slučaju da prijenos vlasništva nad Povratnim informacijama nije moguć zbog primjenjivih obveznih zakona, Vi dajete Tvrtki i njenim povezanim društvima ekskluzivno, prenosivo, neopozivo, besplatno, podlicencirano, neograničeno i trajno pravo korištenja ( uključujući kopiranje, modificiranje, stvaranje izvedenih djela, objavljivanje, distribuciju i komercijalizaciju) Povratne informacije na bilo koji način i za bilo koju svrhu.

12 . Veze na druge web stranice

Naša usluga može sadržavati poveznice na web stranice ili usluge trećih strana koje nisu u vlasništvu ili pod kontrolom Udruge za oboljele od mijalgi č kog encefalomijelitisa, disautonomije i fibromialgije .

Udruga za oboljele od mijalgi č kog encefalomijelitisa, disautonomije i fibromialgije nema kontrolu i ne preuzima nikakvu odgovornost za sadržaj, politiku privatnosti ili praksu bilo kojih web stranica ili usluga trećih strana. Ne jamčimo za ponude bilo kojeg od ovih entiteta/pojedinaca ili njihovih web stranica.

Na primjer, navedeni Uvjeti korištenja izrađeni su pomoću PolicyMaker.io , besplatne web aplikacije za generiranje visokokvalitetnih pravnih dokumenata. Generator uvjeta i odredbi PolicyMaker je besplatan alat jednostavan za korištenje za izradu izvrsnog standardnog predloška Uvjeta pružanja usluge za web-mjesto, blog, trgovinu e-trgovine ili aplikaciju.

POTVRĐUJETE I SLAŽETE SE DA DRUŠTVO NEĆE BITI ODGOVORNO NI IZRAVNO NI IZRAVNO, ZA BILO KAKVU ŠTETU ILI GUBITAK KOJI JE PROUZROKOVAN ILI NAVODNI DA JE PROUZROKOVAN OD ILI U VEZI SA GODOVIM, KOJI SE ODNOSI NA GOO. TAKVE WEB MJESTA ILI USLUGE TREĆIH STRANA.

SNAŽNO VAM SAVJETUJEMO DA PROČITATE UVJETE USLUGE I POLITIKE PRIVATNOSTI BILO KAKVE WEB MJESTA ILI USLUGA TREĆIH STRANA KOJE POSJEĆujete.

13 . Odricanje od jamstva

OVE USLUGE PRUŽA TVRTKA NA TEMELJU “KAKO JESU” I “KAKO DOSTUPNO”. TVRTKA NE DAJE NIKAKVE IZJAVE NI JAMSTVA BILO KOJE VRSTE, IZRIČITA ILI IMPLICIJSKA, U VEZI O RADU NJIHOVIH USLUGA ILI INFORMACIJA, SADRŽAJA ILI MATERIJALA UKLJUČENIH U NJIH. IZRIČITO SE SLAŽETE DA JE VAŠA KORIŠTENJE OVIH USLUGA, NJIHOVOG SADRŽAJA I BILO KAKVE USLUGE ILI PREDMETA KOJE OD NAS DOBIJETE NA VAŠ VLASTITI RIZIK.

NI TVRTKA NI BILO KOJA OSOBA POVEZANA S TVRTKOM NE DAJE NIKAKVO JAMSTVO ILI ZASTUPANJE U POGLEDU KOMPLETNOSTI, SIGURNOSTI, POUZDANOSTI, KVALITETE, TOČNOSTI ILI DOSTUPNOSTI USLUGA. BEZ OGRANIČAVANJA PRETHODNOG, NI DRUŠTVO NI BILO KOJI POVEZAN S KOMPANJOM NE ZASTUPA ILI JAMČI DA SE USLUGE, NJIHOVI SADRŽAJ ILI BILO KOJE USLUGE ILI STAVKE DOBIJENE PREKO USLUGA, NE VELIKO, DA BI DA BILO POGREŠKE, DA SE DA BI DA BILO KAKO DOBIJENE DA SU USLUGE ILI POSLUŽITELJ KOJI JE KOJI JE ČINI DOSTUPNIM BEZ VIRUSA ILI DRUGIH ŠTETNIH KOMPONENTA ILI DA ĆE USLUGE ILI BILO KAKVE USLUGE ILI STAVKE KOJI JE DOBIJENI PUTEM USLUGA NEĆE USPJEĆITI ILI DRUGIH.

TVRTKA SE OVIM ODRIČE SVA JAMSTVA BILO KOJE VRSTE, IZRIČITIH ILI IMPLICIJSKIH, ZAKONSKIH ILI NA DRUGIM, UKLJUČUJUĆI, ALI NE OGRANIČUJUĆI SE NA BILO KAKVA JAMSTVA PRILIKA ZA PRODAJU, NEKRŠENJA PRAVA I SVRHA.

NAVEDENO NE UTJEČE NA NIKAKVA JAMSTVA KOJA SE NE MOGU ISKLJUČITI ILI OGRANIČITI PREMA VAŽEĆIM ZAKONOM.

14 . Ograničenje odgovornosti

OSIM KAKO JE ZABRANJENO ZAKONOM, VI ĆETE NAS I NAŠE ČUVNIKE, DIREKTORE, ZAPOSLENIKE I AGENTE DRŽATI BEZ štetnim ZA BILO KAKVE NEIZRAVNE, KAZNENE, POSEBNE, SLUČAJNE ILI POSLJEDIČNE ŠTETE, I SVE KOJI KOJI KOJI KOJI STOJI ‘ PARNICA I ARBITRAŽA, ILI NA SUĐENJU ILI POD ŽALBOM, AKO IMA, BEZ OBZIRA DA SE POVODI PARNICA ILI ARBITRAŽA, BILO U RADU UGOVORA, NEMARA ILI DRUGOG DELOTVORNOG NEPOŠTOVANJA, NESPOSOBLJENOG, BEZ OGRANIČENJA BILO KOJI ZAHTJEV ZA OSOBNU OZLJEDU ILI ŠTETU IMOVINE, KOJI PROIZLAZI IZ OVOG UGOVORA I BILO KAKVOG KRŠENJA BILO KOJE KOJI STE BILO KOJI BILO KOJI FEDERALNI, DRŽAVNI ILI LOKALNI ZAKONI, STATUTI, PRAVILA ILI PROPISI, ČAK I DA SE PREDVIĐUJE . OSIM KAKO JE ZAKONOM ZABRANJENO, AKO SE NALAZI ODGOVORNOST NA DRUŠTVU, BIT ĆE OGRANIČENA NA IZNOS PLAĆEN ZA PROIZVODE I/ILI USLUGE, I NI KOJE SE NEĆE POSTOJITI DODATNIM OKOLNOSTIMA. NEKE DRŽAVE NE DOPUŠTAJU ISKLJUČIVANJE ILI OGRANIČENJE KAZNENE, SLUČAJNE ILI POSLJEDIČNE ŠTETE, TAKO DA SE PRETHODNO OGRANIČENJE ILI ISKLJUČENJE MOŽDA NE ODNOSI NA VAS.

15 . Raskid

Možemo ukinuti ili suspendirati vaš račun i zabraniti pristup Usluzi odmah, bez prethodne obavijesti ili odgovornosti, prema vlastitom nahođenju, iz bilo kojeg razloga i bez ograničenja, uključujući, ali ne ograničavajući se na kršenje Uvjeta.

Ako želite ukinuti svoj račun, možete jednostavno prestati koristiti uslugu.

Sve odredbe Uvjeta koje bi po svojoj prirodi trebale opstati nakon raskida, uključujući, bez ograničenja, odredbe o vlasništvu, odricanje od jamstva, odštetu i ograničenja odgovornosti.

16 . Mjerodavno pravo

Ovi se Uvjeti primjenjuju i tumače u skladu s hrvatskim zakonima , koje se mjerodavno pravo primjenjuje na sporazum bez obzira na njegove odredbe o sukobu zakona.

Naš propust da provedemo bilo koje pravo ili odredbu ovih Uvjeta neće se smatrati odricanjem od tih prava. Ako bilo koju odredbu ovih Uvjeta sud proglasi nevaljanom ili neprovedivom, preostale odredbe ovih Uvjeta ostat će na snazi. Ovi Uvjeti predstavljaju cjelokupni ugovor između nas u vezi s našom Uslugom i zamjenjuju i zamjenjuju sve prethodne ugovore koje smo mogli imati između nas u vezi s Uslugom.

17 . Promjene usluge

Zadržavamo pravo povući ili izmijeniti našu uslugu, te bilo koju uslugu ili materijal koji pružamo putem usluge, prema vlastitom nahođenju bez prethodne obavijesti. Nećemo biti odgovorni ako iz bilo kojeg razloga cijela ili bilo koji dio Usluge bude nedostupan u bilo koje vrijeme ili u bilo kojem razdoblju. S vremena na vrijeme možemo ograničiti pristup nekim dijelovima usluge ili cijeloj usluzi na korisnike, uključujući registrirane korisnike.

18 . Izmjene i dopune uvjeta

Uvjete možemo izmijeniti u bilo kojem trenutku objavljivanjem izmijenjenih uvjeta na ovoj stranici. Vaša je odgovornost da povremeno pregledavate ove Uvjete.

Vaša daljnja upotreba Platforme nakon objave revidiranih Uvjeta znači da prihvaćate i slažete se s promjenama. Od vas se očekuje da često provjeravate ovu stranicu kako biste bili svjesni svih promjena, jer su one obvezujuće za vas.

Daljnjim pristupom ili korištenjem naše usluge nakon stupanja na snagu svih revizija, slažete se da ćete biti vezani revidiranim uvjetima. Ako se ne slažete s novim uvjetima, više niste ovlašteni koristiti Uslugu.

19 . Odricanje i odvojivost

Nikakvo odricanje tvrtke od bilo kojeg uvjeta ili uvjeta navedenog u Uvjetima neće se smatrati daljnjim ili kontinuiranim odricanjem od takve odredbe ili uvjeta ili odricanjem od bilo kojeg drugog uvjeta ili uvjeta, a svaki propust tvrtke da ostvari pravo ili odredbu prema Uvjetima ne predstavlja odricanje od takvog prava ili odredbe.

Ako sud ili drugi sud nadležne jurisdikcije proglasi bilo koju odredbu Uvjeta nevaljanom, nezakonitom ili neprovedivom iz bilo kojeg razloga, takva će se odredba eliminirati ili ograničiti na najmanju mjeru tako da će preostale odredbe Uvjeta ostati na snazi i učinak.

20 . Priznanje

KORIŠTENJEM USLUGE ILI DRUGIH USLUGA KOJE NAS PRUŽAMO, POTVRĐUJETE DA STE PROČITALI OVE UVJETE USLUGE I SLAŽETE SE OBVEZATI NJIMA.

21 . Kontaktirajte nas

Vaše povratne informacije, komentare, zahtjeve za tehničku podršku šaljite na email: meifibromialgija@gmail.com .

 

Ove Uvjete pružanja usluge za mdf.hr izradio je PolicyMaker.io 01.01.2022 .