Udruga za oboljele od mijalgičkog encefalomijelitisa, disautonomije i fibromialgije

Postani član

Članstvo je otvoreno za sve.

Članom Udruge može postati svaka fizička osoba i pravna osoba koja je zainteresirana za rad u Udruzi i pružanje doprinosa ostvarivanju ciljeva Udruge te prihvaća odredbe Statuta.

ispunite je i pošaljite na e-mail: meifibromialgija@gmail.com.

Ili nas kontaktirajte za dodatne informacije.

Članarina se plaća na godišnjoj razini i iznosi 13,27EUR. Udruga nema riješeno pitanje financiranja već sva sredstva prikuplja isključivo od uplate članarine svojih članova te uz pomoć donatora i sponzora.

Zašto je potrebno podržati Udrugu postajanjem članom i plaćanjem članarine? S obzirom da je Udruga pravna osoba koja ima svoj OIB i račun u banci, ima troškove vođenja poslovnog računa u banci i knjigovodstva. Kako bismo se povezali s drugim Udrugama i organizacijama u Europi, učili na njihovom iskustvu te dobili njihovu podršku i pomoć za ostvarivanje prava oboljelih u Hrvatskoj, Udruga treba biti članica različitih saveza kojima plaća članarinu. Veći broj članova nam otvara više mogućnosti i možemo više postići. Snaga je u brojevima i trebamo vašu podršku.

Sav rad vodstva Udruge, članova Udruge i svih ostalih povezanih s njom isključivo je volonterski, dragovoljan i bez novčane naknade. Svi koji žele volontirati ili bilo kako pridonijeti radu Udruge su dobrodošli.